Talleres Familiares
Inicio » Taller Familiar d’Abril

Taller Familiar d’Abril

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa el sisé taller del curs 2020/2021 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d’un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 17 D’ABRIL D’11:00 A 14:00 H.

En aquesta ocasió, amb una nova proposta didàctica sota el títol “GAUDÍ & TRENCADÍS”, on es pretén apropar a grans i menuts a distints processos i tècniques ceràmiques de decoració per a realitzar la nostra pròpia creació artística. Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les peses que trobem a l’exposició temporal del Museu, on en aquests moments podem trobar peces que ens parlen de la tècnica del mosaic ceràmic en general i del trencadís en particular, tècnica que va ser tan utilitzada pel mestre arquitecte, mundialment reconegut, Antoni Gaudí i que va servir per omplir de colors i fantasia múltiples espais arquitectònics del nostre entorn.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.

Si vos ve de gust, podeu fer difusió entre familiars i amics. Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 6 d’abril i fins al dia d’abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 20 places; llavors s’obrirà llista d’espera. Com és habitual, les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

Talleres similares

04/03/2023 12:00 am

Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les qüestions de gènere que trobem als taulells del Museu, fixant-nos en la presència de la figura masculina i femenina que apareix a les peces exposades de les col·leccions permanents del Museu.

04/02/2023 12:00 am

Sota el títol “ANIMALS EN TAULELLS” i seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica», destinat a tots els membres d’una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animal.

17/12/2022 12:00 am

En aquesta ocasió, com ja ve sent habitual els últims anys i en aquestes dates, i adaptant-nos també a les diferents edats de tots els membres de la família, es treballaran tècniques de decoració de taulells i manipulació d’argila per a la realització d’objectes creatius sobre la temàtica nadalenca. Prenent com a referència i inspiració […]

Exposiciones temporales
Sorry, No posts.

El Museo del Azulejo “Manolo Safont” presenta la exposición temporal “ Cultivant la introspecció” de Carmen Ballester Remolar, ceramista natural de Onda, inaugurada el 01 de Julio y que permanecerá abierta hasta el 27 de noviembre.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.