Talleres Familiares
Inicio » Taller Familiar d’Abril

Taller Familiar d’Abril

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa el sisé taller del curs 2020/2021 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d’un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 17 D’ABRIL D’11:00 A 14:00 H.

En aquesta ocasió, amb una nova proposta didàctica sota el títol “GAUDÍ & TRENCADÍS”, on es pretén apropar a grans i menuts a distints processos i tècniques ceràmiques de decoració per a realitzar la nostra pròpia creació artística. Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les peses que trobem a l’exposició temporal del Museu, on en aquests moments podem trobar peces que ens parlen de la tècnica del mosaic ceràmic en general i del trencadís en particular, tècnica que va ser tan utilitzada pel mestre arquitecte, mundialment reconegut, Antoni Gaudí i que va servir per omplir de colors i fantasia múltiples espais arquitectònics del nostre entorn.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.

Si vos ve de gust, podeu fer difusió entre familiars i amics. Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 6 d’abril i fins al dia d’abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 20 places; llavors s’obrirà llista d’espera. Com és habitual, les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

Talleres similares
museo-onda-taller-familiar-5-junio

04/06/2022 12:00 am

Aquest mes de juny tornem a proposar-vos un nou taller familiar programat per l’Ajuntament d’Onda al Museu del Taulell per al proper DISSABTE 4 DE JUNY DE 11:00 a 14:00 hrs.

cartell-dia-dels-museus

21/05/2022 12:00 am

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu del Taulell oferta un nou taller familiar a partir de l’obra artística desenvolupada per alumnat d’ESO l’alumnat de El Molí.

taller-familiar-jardi-ceramic

30/04/2022 12:00 am

Amb l’arribada de la primavera, el Museu del Taulell ha programat un nou taller familir amb el títol de «Jardí Ceràmic»

Exposiciones temporales

El Museo del Azulejo “Manolo Safont” presenta la exposición temporal “ Cultivant la introspecció” de Carmen Ballester Remolar, ceramista natural de Onda, inaugurada el 01 de Julio y que permanecerá abierta hasta el 18 de septiembre.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.

El Museo del Azulejo de Onda pone en valor la obra del artista local Amadeo Benedito