Talleres Familiares
Inicio » Taller familiar » Cultivant la introspecció» amb la ceramista Carmen Ballester Remolar

Taller familiar » Cultivant la introspecció» amb la ceramista Carmen Ballester Remolar

Aquest mes d’octubre reprenem el programa «DISSABTES DE CERÂMICA» i tornem a proposar-vos un nou taller familiar programat per l’Ajuntament d’Onda per al proper DISSABTE 15 D’OCTUBRE DE 11:00 a 14:00 h AL MUSEU DEL TAULELL «MANOLO SAFONT».

En aquesta ocasió, ens fixarem en l’obra de la ceramista ondera Carmen Ballester, que es mostra aquests dies a la sala d’exposicions temporals del Museu conformant l’exposició Cultivant la introspecció. Debatrem sobre les infinites possibilitats que ens plantegen les formes creades que guarden relació amb elements de la natura i els nostres camps i cultius: insectes, plantes i plantons, fulles, flors, bitxos… que habiten la natura i la transformen, igual que els humans transformem camps i terrenys per cultivar els nostres productes agrícoles. La relació entre els humans i els sers vius diminuts dels nostres camps interessa molt a Carmen. Qui no ha parlat amb insectes? Qui no ha fet forats al terra per a buscar furgues?

Primer amb una passejada interpretativa i anecdòtica adaptada a totes les edats i després amb un taller de ceràmica aprendrem la dependència que tenim les persones de la natura i com ens relacionem als els seus essers vius. I experimentarem amb tècniques ceràmiques per crear els nostres conreus i els nostres animalons.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat. També a la web del Museu (www.museoazulejo.org).

Per a qui puga interessar, també adjuntem el catàleg de l’exposició.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimarts 4 d’octubre i fins al dia d’abans de la celebració de l’activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s’obrirà llista d’espera.

Les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

Talleres similares

04/03/2023 12:00 am

Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les qüestions de gènere que trobem als taulells del Museu, fixant-nos en la presència de la figura masculina i femenina que apareix a les peces exposades de les col·leccions permanents del Museu.

04/02/2023 12:00 am

Sota el títol “ANIMALS EN TAULELLS” i seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica», destinat a tots els membres d’una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animal.

17/12/2022 12:00 am

En aquesta ocasió, com ja ve sent habitual els últims anys i en aquestes dates, i adaptant-nos també a les diferents edats de tots els membres de la família, es treballaran tècniques de decoració de taulells i manipulació d’argila per a la realització d’objectes creatius sobre la temàtica nadalenca. Prenent com a referència i inspiració […]

Exposiciones temporales
Sorry, No posts.

El Museo del Azulejo “Manolo Safont” presenta la exposición temporal “ Cultivant la introspecció” de Carmen Ballester Remolar, ceramista natural de Onda, inaugurada el 01 de Julio y que permanecerá abierta hasta el 27 de noviembre.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.