Talleres Familiares
Inicio » Taller Familiar de Nadal

Taller Familiar de Nadal

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un nou taller familiar programat per al proper DISSABTE 19 DE DESEMBRE de 11:00 a 14:00 h dintre del programa d’activitats culturals del Museu: MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica.

Novament, seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» i destinant-nos a tots els membres d’una mateixa família, en aquesta ocasió l’activitat consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius nadalencs. Sota el títol “EL NOSTRE BETLEM CERÀMIC” pretenem muntar un gran betlem col·lectiu creat entre tots els participants, que formarem a partir de les peces i taulells que s’hauran elaborat i decorat als tallers del Museu durant aquesta activitat.

Als taulells de les exposicions del Museu podem trobar gran quantitat d’elements costumistes susceptibles de formar part d’un betlem: animals, cases, paisatges, construccions, instruments, oficis… Amb una passejada pel recorregut que ens proposa el Museu podrem agafar idees per ser transformades i elaborades amb tècniques ceràmiques en els tallers del Museu per obtenir les peces que conformaran El nostre betlem ceràmic.

El betlem romandrà exposat a les instal·lacions museístiques fins desprès de reis per a que tots els visitats del Museu durant les festes de Nadal puguin gaudir d’aquest experiment ceràmic.

Finalitzat el temps d’exposició, els participants podran recollir totes les peces generades.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 4 de desembre i fins al dia d’abans de la celebració de l’activitat i fins arribar al límit de 15 places, llavors s’obrirà llista d’espera.

Les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Talleres similares

19/11/2022 12:00 am

Tornem amb una nova proposta educativa que l’Ajuntament d’Onda oferta per a famílies al Museu del Taulell i que amb molta il·lusió hem dissenyat per a que puguem gaudir de nou del nostre patrimoni i cultura ceràmica. Amb la mateixa dinàmica que en convocatòries anteriors, s’ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes […]

15/10/2022 12:00 am

Aquest mes d’octubre reprenem el programa «DISSABTES DE CERÂMICA» i tornem a proposar-vos un nou taller familiar programat per l’Ajuntament d’Onda per al proper DISSABTE 15 D’OCTUBRE DE 11:00 a 14:00 h AL MUSEU DEL TAULELL «MANOLO SAFONT». En aquesta ocasió, ens fixarem en l’obra de la ceramista ondera Carmen Ballester, que es mostra aquests dies a la sala d’exposicions temporals del Museu […]

museo-onda-taller-familiar-5-junio

04/06/2022 12:00 am

Aquest mes de juny tornem a proposar-vos un nou taller familiar programat per l’Ajuntament d’Onda al Museu del Taulell per al proper DISSABTE 4 DE JUNY DE 11:00 a 14:00 hrs.

Exposiciones temporales

El Museo del Azulejo “Manolo Safont” presenta la exposición temporal “ Cultivant la introspecció” de Carmen Ballester Remolar, ceramista natural de Onda, inaugurada el 01 de Julio y que permanecerá abierta hasta el 27 de noviembre.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.

El Museo del Azulejo de Onda pone en valor la obra del artista local Amadeo Benedito