Talleres Familiares
Inicio » Taller Familiar de Nadal

Taller Familiar de Nadal

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un nou taller familiar programat per al proper DISSABTE 19 DE DESEMBRE de 11:00 a 14:00 h dintre del programa d’activitats culturals del Museu: MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica.

Novament, seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» i destinant-nos a tots els membres d’una mateixa família, en aquesta ocasió l’activitat consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius nadalencs. Sota el títol “EL NOSTRE BETLEM CERÀMIC” pretenem muntar un gran betlem col·lectiu creat entre tots els participants, que formarem a partir de les peces i taulells que s’hauran elaborat i decorat als tallers del Museu durant aquesta activitat.

Als taulells de les exposicions del Museu podem trobar gran quantitat d’elements costumistes susceptibles de formar part d’un betlem: animals, cases, paisatges, construccions, instruments, oficis… Amb una passejada pel recorregut que ens proposa el Museu podrem agafar idees per ser transformades i elaborades amb tècniques ceràmiques en els tallers del Museu per obtenir les peces que conformaran El nostre betlem ceràmic.

El betlem romandrà exposat a les instal·lacions museístiques fins desprès de reis per a que tots els visitats del Museu durant les festes de Nadal puguin gaudir d’aquest experiment ceràmic.

Finalitzat el temps d’exposició, els participants podran recollir totes les peces generades.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 4 de desembre i fins al dia d’abans de la celebració de l’activitat i fins arribar al límit de 15 places, llavors s’obrirà llista d’espera.

Les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Talleres similares

20/04/2024 11:00 am

La propera sessió està programada per al proper dissabte 20 d´abril . En aquesta ocasió, reprenem amb una nova proposta del programa educatiu «Dissabtes de ceràmica» del Museu del Taulell, com sempre, dirigint-nos a tots els membres d’una mateixa família, on es pretén l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius relacionats amb  LA PRIMAVERA.

Aprofitant que estem en plena estació primaveral, i com ja hem fet en altres ocasions, al Museu del Taulell hem pensat elaborar un jardí ceràmic per recordar-nos-en de la importància de desenvolupar una transformació de la natura sostenible.
La ceràmica és un clar exemple de la transformació de productes naturals en productes artificials creats per l’home; igual passa amb els jardins, que esdevenen llocs creats, dissenyats i interpretats pels homes i dones a partir de les flors, plantes i arbres que podem trobar a la natura i que ens són tant essencials per a la nostra supervivència.

16/03/2024 11:00 am

La propera sessió està programada per al dissabte 16 de març. En aquesta ocasió, la proposta didàctica pretén apropar grans i menuts a distints processos i tècniques ceràmiques de modelat i decoració per a realitzar la nostra pròpia creació artística. Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les qüestions de gènere que trobem […]

17/02/2024 11:00 am

La propera sessió està programada per al proper dissabte 17 de febrer. En aquesta ocasió, reprenem amb una nova proposta del programa educatiu «Dissabtes de ceràmica» del Museu del Taulell, com sempre, dirigint-nos a tots els membres d’una mateixa família, on es pretén l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius relacionats amb L’HIVERN.

Exposiciones temporales
Sorry, No posts.

Relación Cerámica es una exposición de artes plásticas que nace del encuentro entre Oriente y Occidente a través de los maestros Yasuo Hayashi, Enric Mestre y de sus discípulos. este conjunto de artistas de diferentes culturas y generaciones se reune para dialogar y mostrar sus obras, desarrollando con identidad propia las posibilidades de la cerámica como medio de expresión artística.

El Museo del Azulejo Manolo Safont de Onda ha inaugurado una nueva exposición temporal, Cap a un passat sostenible, realizada por alumnos de los institutos Serra d’Espadà y Torrelló y del Máster de Secundaria de la Universitat Jaume I. Cabe señalar que hoy se celebra el Día Internacional de los Museos, por lo que la presentación de la nueva exposición ha servido para recordar el trabajo que hace la institución por preservar y dar a conocer la cultura cerámica de Onda.