Talleres Familiares
Inicio » Taller Familiar de Nadal

Taller Familiar de Nadal

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa un nou taller familiar programat per al proper DISSABTE 19 DE DESEMBRE de 11:00 a 14:00 h dintre del programa d’activitats culturals del Museu: MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica.

Novament, seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» i destinant-nos a tots els membres d’una mateixa família, en aquesta ocasió l’activitat consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius nadalencs. Sota el títol “EL NOSTRE BETLEM CERÀMIC” pretenem muntar un gran betlem col·lectiu creat entre tots els participants, que formarem a partir de les peces i taulells que s’hauran elaborat i decorat als tallers del Museu durant aquesta activitat.

Als taulells de les exposicions del Museu podem trobar gran quantitat d’elements costumistes susceptibles de formar part d’un betlem: animals, cases, paisatges, construccions, instruments, oficis… Amb una passejada pel recorregut que ens proposa el Museu podrem agafar idees per ser transformades i elaborades amb tècniques ceràmiques en els tallers del Museu per obtenir les peces que conformaran El nostre betlem ceràmic.

El betlem romandrà exposat a les instal·lacions museístiques fins desprès de reis per a que tots els visitats del Museu durant les festes de Nadal puguin gaudir d’aquest experiment ceràmic.

Finalitzat el temps d’exposició, els participants podran recollir totes les peces generades.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 4 de desembre i fins al dia d’abans de la celebració de l’activitat i fins arribar al límit de 15 places, llavors s’obrirà llista d’espera.

Les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Talleres similares

04/03/2023 12:00 am

Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les qüestions de gènere que trobem als taulells del Museu, fixant-nos en la presència de la figura masculina i femenina que apareix a les peces exposades de les col·leccions permanents del Museu.

04/02/2023 12:00 am

Sota el títol “ANIMALS EN TAULELLS” i seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica», destinat a tots els membres d’una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en l’aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animal.

17/12/2022 12:00 am

En aquesta ocasió, com ja ve sent habitual els últims anys i en aquestes dates, i adaptant-nos també a les diferents edats de tots els membres de la família, es treballaran tècniques de decoració de taulells i manipulació d’argila per a la realització d’objectes creatius sobre la temàtica nadalenca. Prenent com a referència i inspiració […]

Exposiciones temporales
Sorry, No posts.

El Museo del Azulejo “Manolo Safont” presenta la exposición temporal “ Cultivant la introspecció” de Carmen Ballester Remolar, ceramista natural de Onda, inaugurada el 01 de Julio y que permanecerá abierta hasta el 27 de noviembre.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.