Talleres Familiares
Inicio » Taller familiar coincidint amb la festivitat de Carnestoltes

Taller familiar coincidint amb la festivitat de Carnestoltes

El Museu del Taulell posa en marxa un nou taller familiar coincidint amb la festivitat de Carnestoltes per gaudir amb la ceràmica.

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa el cinquè taller familiar del curs 2021/2022 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d’un taller de ceràmica al Museu del Taulell per a tots els membres de la família.
La sessió està programada per al DISSABTE 26 DE FEBRER d’11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió, coincidint amb la celebració del carnestoltes, sota el títol “CARNESTOLTES EN CERÀMICA”, es pretén apropar als participants als distints processos i tècniques ceràmiques per tal de crear la nostra pròpia obra d’art artesanal mentre que celebrem aquesta divertida festa  disfressant els personatges que apareixen als taulells de les col·leccions permanents del Museu.

Per suposat… TU TAMBÉ HAS DE VINDRE DISFRESSAT !

Adaptant-nos a les edats de tots els participants, prenem com a punt de partida la temàtica d’una de les tradicions festives més arrelades al nostre territori, el Carnestoltes. Partirem de la selecció individual d’un o més personatges que trobem a les peces del Museu per als qui dissenyarem les seues disfresses. Finalment, treballarem al nostre personatge per preparar-lo per a la festa, amb nous materials com el fang i amb una forma diferent d’aplicar el color: els esmalts.
És molt recomanable que tots els participants vingueui també disfressats per a que la festa siga tot un èxit.
Al document adjunt podeu trobar més informació de l’activitat.
Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.
Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 15 de febrer i fins al dia d’abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s’obrirà llista d’espera.
Les taxes per poder realitzar l’activitat s’han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.
Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.
Documento adjunto: carnestoltes en ceramica
Talleres similares
museo-onda-taller-familiar-5-junio

04/06/2022 12:00 am

Aquest mes de juny tornem a proposar-vos un nou taller familiar programat per l’Ajuntament d’Onda al Museu del Taulell per al proper DISSABTE 4 DE JUNY DE 11:00 a 14:00 hrs.

cartell-dia-dels-museus

21/05/2022 12:00 am

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el Museu del Taulell oferta un nou taller familiar a partir de l’obra artística desenvolupada per alumnat d’ESO l’alumnat de El Molí.

taller-familiar-jardi-ceramic

30/04/2022 12:00 am

Amb l’arribada de la primavera, el Museu del Taulell ha programat un nou taller familir amb el títol de «Jardí Ceràmic»

Exposiciones temporales
Sorry, No posts.

El Ayuntamiento de Onda y el Museo del Azulejo han inaugurado una exposición temporal en homenaje al legado del pintor, ilustrador y ceramista ondense, Juan Mezquita Almer.

El Museo del Azulejo de Onda pone en valor la obra del artista local Amadeo Benedito