Noticias

EXPOSICIÓ DIDÀCTICA

El Museu del Taulell d'Onda es retroba amb l'alumnat de primària de la localitat amb l'exposició dels seus treballs realitzats al Museu.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Onda, Maria Prades, va inaugurar ahir la mostra “Els fruits de la tardor” que suposa el retrobament del Museu del Taulell amb l’alumnat de primària dels centres educatius d’Onda.

Després d’un curs en blanc en quant a visites d’escolars degut a la situació pandèmica, per fi, durant aquest últim trimestre de l’any 2021, l’alumnat de Primària de la localitat ha pogut reprendre les activitats del Museu. En aquesta ocasió ha estat l’alumnat de segon, quasi 300 alumnes, que han pogut gaudir de la visita al Museu més el tradicional taller de ceràmica impartit per la ceramista Joana Segura.

Durant els mesos d’octubre i novembre, l’alumnat ha anat passant pel Museu per conèixer la nostra important cultura ceràmica a partir dels taulells de la col·lecció permanent que ens evoquen a aquesta estació de l’any i als fruits que en son propis. També han pogut realitzar centres de taula en fang decorats amb fruits típics de la tardor de la localitat.

D’aquesta manera, es vincula l’educació formal de les escoles amb la no formal del Museu compartint continguts per a la millora de l’aprenentatge de l’alumnat degut a l’acostament de la cultura més propera que l’envolta.

Les obres artístiques resultants és poden contemplar a les sales del Museu durant totes les festes, fins després de Reis.


[+] Ir al archivo de noticias