Noticias

TALLER FAMILIAR D'ABRIL

El Museu del Taulell ofereix un nou taller familiar a partir de l'exposició temporal GAUDÍ & TRENCADIS

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el sisé taller del curs 2020/2021 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 17 D’ABRIL D’11:00 A 14:00 H.

En aquesta ocasió, amb una nova proposta didàctica sota el títol “GAUDÍ & TRENCADÍS”, on es pretén apropar a grans i menuts a distints processos i tècniques ceràmiques de decoració per a realitzar la nostra pròpia creació artística. Per a inspirar-nos, prendrem com a punt de partida les peses que trobem a l’exposició temporal del Museu, on en aquests moments podem trobar peces que ens parlen de la tècnica del mosaic ceràmic en general i del trencadís en particular, tècnica que va ser tan utilitzada pel mestre arquitecte, mundialment reconegut, Antoni Gaudí i que va servir per omplir de colors i fantasia múltiples espais arquitectònics del nostre entorn.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Si vos ve de gust, podeu fer difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 6 d’abril i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 20 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Com és habitual, les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: gaudi i trencadis_compressed.pdf


[+] Ir al archivo de noticias