Noticias

TALLER FAMILIAR CANCELAT

Lamentem informar que l'activitat familiar programada per al 23 de gener queda CANCELADA degut a l'evolució de la pandčmia per la COVID-19

Amb el començament del nou any l'Ajuntament d'Onda reprèn els seus tallers familiars al Museu del Taulell «Manolo Safont» el proper DISSABTE 23 DE GENER de 11:00 a 14:00 hrs.

Sota el títol “ANIMALS EN TAULELLS” i seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» destinat a tots els membres d'una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animals.

En aquests dies a moltes poblacions de la província de Castelló i també a Onda, se celebra la festivitat de Sant Antoni del Porquet, patró dels animals. I al Museu comptem a una extensa i variada col·lecció de taulells i peces ceràmiques on els animals prenen protagonisme. Amb aquesta excusa els participants podran novament gaudir d'aquesta riquesa decorativa i conèixer algunes històries divertides que ens proporcionen.

Com sempre a l'aula didàctica, i inspirats per les imatges sobre el món animal del Museu, podrem experimentar i crear en ceràmica les nostres pròpies peces i taulells.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

En aquesta ocasió, i ja que tenim que passar molt temps a casa, podeu accedir també a un altra proposta familiar per fer a casa també sobre animals que varem dissenyar durant el confinament de la primavera de 2020 i trobareu a l’apartat d’ACTIVIDADES d’aquesta mateixa web amb el títol: ANIMALADES AL MUSEU.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimarts 12 de gener i fins al dia d'abans de la celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 12 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Per garantir una activitat segura, el Museu del Taulell ha aspotat totes les mesures pertinent, necessàries i exigides per la normativa derivada de la situació extraordinària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

>> Descargar fichero adjunto: informaciÓ animals en taulells.pdf


[+] Ir al archivo de noticias