Noticias

TALLER FAMILIAR

Activitat educativa al Museu per a famílies que commemora els 15 anys de la mort de Manolo Safont dintre del programa Dissabtes de cerŕmica.

Nova proposta per al mes de novembre dels tallers familiars al Museu. El projecte Dissabtes de ceràmica continua amb totes les mesures sanitàries per continuar gaudint de la nostra cultura ceràmica els dissabtes de matí.

En aquesta ocasió, hem dissenyat una activitat-homenatge dedicada al personatge que dona nom al Museu del Taulell, Manolo Safont. Una activitat que s’emmarca en el programa d’activitats i accions culturals MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica, que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Onda ha dissenyat per als mesos de novembre, desembre i gener al Museu tauleller.

Ara fa 15 anys que ens va deixar aquest insigne ceramista, l’artista del foc com se l’ha nomenat en alguna ocasió. Va ser un gran ceramista que va contribuir a elevar la tècnica ceràmica al lloc que es mereix dintre del panorama artístic valencià. A més, va ser un dels fundadors i el primer director del Museu del Taulell.

Amb l’activiat Manolo Safont, l’artista del foc, 15 anys després, volem recuperar la seua obra, el seu estil i les seves tècniques per fer les nostres pròpies creacions.

La sessió està programada per al proper DISSABTE 28 DE NOVEMBRE d’11:00 a 14:00 h.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants i aproximant-nos al llegat artístic de Manolo Safont. Partirem de l’obra que tenim seua al Museu per conèixer una mica més aquest rellevant artista tan vinculat a la cultura del seu poble, Onda.

Al document adjunt, podreu trobar més informació de la activitat. També a la secció Actividades d’aquesta pàgina web, podreu trobar la proposta educativa que ja vam realitzar durant el confinament de la primavera passada per a fer a casa i que ens pot introduir a la figura de Manolo, així com complementar l’activitat presencial al Museu que us proposem. Vos recomanem que feu una ullada.

Degut a les restriccions provocades per la pandèmia de la COVID-19, ens hem vist obligats a reduir els aforaments del Museu, per això les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 16 de novembre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 15 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant, siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: els participants no empadronats a Onda cal que es fiquen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.


[+] Ir al archivo de noticias