Noticias

PROGRAMA D'ACTIVITATS

El Museu del Taulells presenta MUTAR-HI, el cicle d'activitats per a novembre, desembre i gener.

MUTAR-HI.REDESCOBRINT LA CULTURA CERÀMICA

Propostes del Museu per a la tardor i l’hivern.
NOVEMBRE I DESEMBRE  2020, GENER 2021

MUTAR: Experimentar una mutació, un ésser viu.


Vivim tems de canvis, imposats. Està canviant la nostra manera de viure, de relacionar-nos, de compartir, d’ensenyar, d’aprendre... Es pot dir que estem MUTANT? Cal adaptar-se a les circumstàncies i aprendre’n, i així ho volem fer des del Museu del Taulell. El vincle i la relació entre museu i escola ha estat sempre una preocupació i un dels pilars al voltant del qual dissenyem la majoria de propostes culturals i educatives. Però també, amb la resta de la societat el Museu vol continuar establint connexions amb l’objectiu principal de donar a conèixer i reflexionar sobre la nostra cultura del taulell.

Per això, calen noves formes de trobar-nos, calen noves maneres d’establir connexions amb el nostre alumnat, famílies, mestres, professors, associacions... Calen noves activitats i propostes que mantinguen les xarxes establides entre el centre museístic i el conjunt de la societat. També calen nous espais i entorns de connexió, com les places i carrers, a l’aire lliure. El Museu ha de MUTAR-HI per continuar estant viu i actiu, al servei de la societat. Com sempre.

Per a l’any 2021, l’ICOM (Organisme que aglutina tots els museus del món) ha escollit com a lema transversal per a realitzar activitats, Museus que inspiren el futur. Doncs, adoptem aquesta idea de canvi de paradigma, de mutació, per afrontar els nous reptes, amb mires obertes cap a les noves possibilitats i oportunitats que se’ns presenten al capdavant. Hem de continuar.

El Museu, com a agent educador, vol servir de complement i suport a tots aquells centres, institucions, agrupacions, estaments, etc. preocupats per l’educació, la cultura i el patrimoni d’Onda. Aquest és el propòsit principal de MUTAR-HI.

A banda de les sales d’exposició permanents, a disposició del públic en l’horari habitual del Museu, a continuació, vos presentem les activitats i accions culturals i educatives que el Museu del Taulell «Manolo Safont» te previst desenvolupar durant la tardor i principis de l’hivern 2020-2021. Totes elles adaptades i garantint les mesures sanitàries i la normativa vigent. També estan ajustades als protocols establerts i pla de contingència dissenyat pel Museu amb motiu de la pandèmia per la COVID-19.

Podeu consultar el document adjunt per assabentar-vos de les activitats previstes. Només cal que crideu per telèfon al Museu (964770873) per concertar qualsevol d’aquestes activitats.

>> Descargar fichero adjunto: projecte mutar.hi.pdf


[+] Ir al archivo de noticias