Noticias

TALLER FAMILIAR SOBRE MANOLO SAFONT

En aquesta darrera activitat familiar, volem donar a conèixer Manolo Safont, el gran artista ceràmic onder que dona nom al nostre Museu.

Hola famílies.

Continuem amb una proposta educativa més del programa CERÀMICA A CASA posat en marxa per l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell «Manolo Safont» durant aquest període de confinament. Ja anem per l’entrega número 10.

En aquesta ocasió volem donar-vos a conèixer el personatge que dona nom al nostre Museu, Manolo Safont.

Un gran artista ceràmic d’Onda que va estar sempre molt involucrat en la cultura del poble i en la creació del Museu del Taulell.

Molts i moltes de vosaltres segur que heu sentit parlar d’ell, però amb aquesta activitat hem volgut presentar-vos algunes curiositats sobre la seua vida i el seu art.

Al document adjunt trobareu unes propostes per a tota la família i disposareu de tota la informació i indicacions necessàries per dur-les endavant.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant les activitats i estem segurs que aprendreu moltíssim sobre aquest personatge il·lustre.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. manolo safont. figuracio i abstraccio.pdf


[+] Ir al archivo de noticias