Noticias

TALLER FAMILIAR. ANIMALADES AL MUSEU

Nou taller familiar del Museu del Taulell. Aquesta vegada ens fixarem en els animals que trobem a l'exposició permanent.

Hola famílies.

Continuem amb més propostes educatives del programa CERÀMICA A CASA posades en marxa per l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell. Ací teniu la novena entrega.

Com que la primavera és una estació de migracions d’animals, hem volgut fixar-nos en la fauna animal que trobem a les representacions de taulells de l’exposició permanent del Museu.

És molt variat i ric el ventall d’animals de tot tipus que al llarg de la història han aparegut decorant taulells. Per això no podíem deixar de fixar-nos en les seves històries i estils de decoració per apropar-nos de nou a la cultura taulellera. En aquesta ocasió, a través de les imatges d’animals.

L’activitat Animalades al Museu està dissenyada a partir de l’observació d’alguns taulells del museu on apareixen animals per familiaritzar-nos amb el ric patrimoni ceràmic del nostre entorn. Proposem dialogar amb aquests taulells per fer-nos preguntes sobre la nostra quotidianitat i sobre problemàtiques de la nostra societat qüestionades i disposades a debat amb assiduïtat.

Al document adjunt trobareu unes propostes per a tota la família i disposareu de tota la informació i indicacions necessàries per dur endavant tots el interrogants.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant les activitats i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos recordem que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. animalades de taulells.pdf


[+] Ir al archivo de noticias