Noticias

TALLER FAMILIAR. INVESTIGUEM TAULELLS

Nova activitat del programa CERŔMICA DES DE CASA. En aquesta ocasió ens fixarem en els taulells que tenim més prop, els de casa.

Hola  de nou famílies.

Continuem amb més propostes educatives del programa CERÀMICA A CASA posades en marxa per l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell.

Per a aquest proper cap de setmana vos proposem fixar-nos en els taulells a casa. Ja que estem passant tant de temps a casa, que vos pareix si investiguem els taulells que tenim més a l’abast?

De quins colors són?
Quan mesuren?
Son suaus o rugosos?
Durs o blanets?
A què fan olor?


Els museus investiguen, conserven i difonen el patrimoni que custodien,  i així ho fem al Museu del Taulell, per això anem a ensenyar-vos com ho fem analitzant els taulells que tenim més a prop, els de casa.

Al document adjunt vos convidem a realitzar unes activitats per a tota la família.. Allí trobareu tota la informació i indicacions necessàries per dur endavant les propostes.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-les i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos recordem que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. investiguem taulells de casa.pdf


[+] Ir al archivo de noticias