Noticias

TALLER FAMILIAR. DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Ho celebrem amb un nou taller familiar.

Hola famílies.

Continuem amb més propostes educatives del programa CERÀMICA A CASA posades en marxa per l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell.

El dia 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, per això, la proposta educativa del Museu del Taulell per a aquest proper cap de setmana pretén celebrar aquesta efemèride amb totes i tots vosaltres.

Tots els anys, l'ICOM, institució que aglutina tots museus del món, proposa una temàtica perquè aquells museus que ho desitgen, durant aquests dies, facen activitats al voltant d'un lema per tal de posar en relleu aquest dia tan assenyalat. El lema triat per a enguany ha estat...

Museus per la igualtat. Diversitat i Inclusió.

Al document adjunt vos convidem a realitzar unes activitats per a tota la família que donaran molt que pensar. Allí trobareu tota la informació i indicacions necessàries per dur endavant les propostes.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-les i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos tornem a recordar que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. dia internacional museus.pdf


[+] Ir al archivo de noticias