Noticias

TALLER FAMILIAR. CERÀMICA DE FORMA

Nova proposta educativa per a famílies del programa CERÀMICA A CASA. Aquesta vegada ens fixarem en les col·leccions de ceràmica de forma.

Hola famílies.

Ací teniu la nova proposta d’activitat que l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell hem dissenyat per al projecte CERÀMICA A CASA.

"PLATS, CASSOLES I ART" és l’activitat amb la qual volem apropar-nos aquesta vegada a les col·leccions del Museu. Però en aquesta ocasió no serà mitjançant els taulells. Abans d’aparéixer les fàbriques industrials, a la localitat ja existien tallers d’artesans que produïen tota mena de peces amb fang. Al Museu no podíem oblidar aquesta ceràmica tradicional, que no deixa de ser l’antecessora de la producció de taulells que hui tant ens caracteritza. Al Museu comptem amb unes magnífiques col·leccions de ceràmica de forma.

Al document adjunt vos convidem a realitzar dues activitats atractives per a tota la família. Allí trobareu tota la informació i indicacions necessàries per dur endavant les propostes.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-les i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos tornem a recordar que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. plats i cassoles i art.pdf


[+] Ir al archivo de noticias