Noticias

TALLER FAMILIAR. DIA DEL TREBALLADOR

Nova proposta educativa per a famílies del programa CERÂMICA A CASA. En aquesta ocasió per celebrar el Dia Internacional dels treballadors i treballadores.

L’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell hem dissenyat una nova activitat del projecte CERÀMICA A CASA per celebrar el Dia Internacional del Treballador que es celebra l’1 de cada any.

"QUI TÉ OFICI, TE BENEFICI" és la nova proposta educativa per sumar-nos a la celebració d’aquesta efemèride amb dues activitats que pretén posar a prova la nostra imaginació de cara al proper cap de setmana, a partir de fotografies antigues que el Museu conserva dels oficis antics en la fabricació de taulells.

Seguint amb la línia forçada pel confinament, com que estem totes i tots a casa, volem proposar-vos un xicotet viatge al passat per conèixer la manera de treballar a les fàbriques antigues de taulells. La col·lecció fotogràfica del Museu, configurada a partir de donacions de particulars, ens permet comparar aquells oficis antics amb la tecnologia actual per veure com ha estat aquesta transició i evolució.

Per conèixer la nostra cultura més pròxima pel que fa als oficis, al document adjunt vos convidem a realitzar dues activitats atractives per a tota la família. Allí trobareu tota la informació i indicacions necessàries per dur endavant les propostes.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-les i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos tornem a recordar que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat ACTIVIDADES d’aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. els oficis.pdf


[+] Ir al archivo de noticias