Noticias

TALLER FAMILIAR. DIA DEL LLIBRE

Nova activitat educativa del programa "Cerŕmica a casa", en aquesta ocasió dedicada als llibres, tant presents cada última setmana del mes d'abril.

"LLIBRES I TAULELL" és la nova proposta educativa per sumar-nos a la celebració d’aquesta efemèride amb dues activitats que pretén posar a prova la nostra imaginació de cara al proper cap de setmana, a partir de la relació que tenen els taulells del Museu amb el llibres.

Enguany, seguint amb la línia forçada pel confinament, com que estem totes i tots a casa, volem apropar-vos la rica col·lecció de taulells del Museu per conèixer la nostra cultura més pròxima amb activitats que siguen atractives per a tota la família.

Els llibres son textos, de vegades acompanyats de dibuixos que ens conten històries. Però no hi hauria llibres sense escriptors que feren els textos ni il·lustradors que feren els dibuixos. Per això, vos proposem convertir-vos en escriptors i il·lustradors amb unes senzilles activitats on la imaginació de tots els membres  de la família serà la vostra principal eina fer un bon treball.
Al document adjunt trobareu tota la informació i indicacions per dur endavant les propostes.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-la i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos recorde que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat activitats de la pàgina web del Museu (www.museoazulejo.org), podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. llibres i taulells.pdf


[+] Ir al archivo de noticias