Noticias

TALLER FAMILIAR. PRIMAVERA

El Museu del Taulell posa en marxa la proposta LA PRIMAVERA. UN JARDÍ CERŔMIC. Una proposta per tota la família durant el confinament.

Amb l’arribada de la Primavera, l’Ajuntament d’Onda i el Museu del Taulell hem dissenyat una nova activitat del projecte CERÀMICA A CASA.

"LA PRIMAVERA. UN JARDÍ CERÀMIC" és la nova proposta que pretén posar a prova la nostra capacitat creadora. Com que estem totes i tots a casa, volem apropar-vos la rica col·lecció de taulells del Museu per conèixer la nostra cultura més pròxima amb activitats que siguen atractives per a tota la família.

Al document adjunt trobareu tota la informació i indicacions per dur endavant la proposta.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-la i estem segurs que aprendreu moltíssim.

Vos recorde que mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar diferent relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem. Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que ens mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa.

Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat activitats de la pàgina web del Museu (www.museoazulejo.org), podreu trobar la resta d'activitats que hem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: la primavera. un jari ceramic.pdf


[+] Ir al archivo de noticias