Noticias

ACTIVITAT FAMILIAR

Vos presentem la segona de les activitats familiars que l'Ajuntament d'Onda i el Museu vos proposen per a aquest confinament.

Com que ja estem a Pasqua, vos proposem una nova activitat.

En aquesta ocasió sota el títol "CURIOSITATS DE LA PASQUA, CURIOSITATS DEL MUSEU" Volem apropar-vos a algunes curiositats d'aquesta festivitat relacionada, d'alguna manera, amb Onda i a alguna de les peses exposades a l'exposició permanent del Museu del Taulell.

Al document adjunt, trobareu tota la informació i les instruccions per dur endavant la proposta.

Esperem que ho passeu molt bé realitzant-la i estem segurs que aprendreu moltíssim. Mentre dure aquest confinament, cada cap de setmana proposarem una activitat familiar relacionada amb les col·leccions del Museu.

Ja sabeu que podeu enviar-nos els vostres treballs: fotos, vídeos, textos, dibuixos, comentaris... sobre tot el que vos proposem.

Així, quan tornem a la normalitat, podrem realitzar al Museu una gran exposició amb tot el material que ens aporteu, que mostre un recorregut per la manera en com les veïnes i veïns d'Onda han passat aquest confinament a casa. Podeu fer-ho arribar a les següents adreces de correu electrònic: mribera@museoazulejo.org i mribera@onda.es indicant-nos el nom i edats de tots els participants.

Vinga, animeu-vos a participar.

Per cert, a l'apartat activitats d'aquesta pàgina web, podreu trobar la resta d'activitats que haurem anat penjant les setmanes anteriors per si voleu reprendre alguna.

Que vaja molt bé. Molts ànims i una forta abraçada de part de tot el personal del Museu del Taulell.

>> Descargar fichero adjunto: museu del taulell. curiositat de la pasqua.pdf


[+] Ir al archivo de noticias