Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell programa un nou taller familiar amb la temātica del Carnestoles.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el quart taller familiar del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 22 DE FEBRER d’11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió, sota el títol “CARNESTOLTES EN CERÀMICA”, es pretén apropar als participants als distints processos i tècniques ceràmiques per tal de crear la nostra pròpia obra d’art artesanal mentre que celebrem la divertida festa de Carnestoltes disfressant els personatges que apareixen als taulells de les col·leccions permanents del Museu.

Per suposat… TU TAMBÉ HAS DE VINDRE DISFRESSAT !

Adaptant-nos a les edats de tots els participants, prenem com a punt de partida la temàtica d'una de les tradicions festives més arrelades al nostre territori, el Carnestoltes. Partirem de la selecció individual d’un o més personatges que trobem a les peces del Museu per als qui dissenyarem les seues disfresses. Finalment, treballarem el nostre personatge per preparar-lo per a la festa, amb nous materials com el fang i amb una forma diferent d’aplicar el color: els esmalts. És molt recomanable que els xiquets i xiquetes participants vinguen també disfressats per a que la festa siga tot un èxit.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 10 de febrer i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.
Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: carnestoltes en cerĀmica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias