Noticias

TALLER FAMILIAR DE NADAL

El Museu del Taulell, un any més, oferta un taller familiar sobre la cerŕmica de Nadal per crear un betlem cerŕmic a partir de les peces realitzades al taller.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller familiar programat per al proper DISSABTE 14 DE DESEMBRE de 11:00 a 14:00 hrs.

Novament, seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» i destinant-nos a tots els membres d'una mateixa família, en aquesta ocasió l'activitat consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius nadalencs. Sota el títol “EL NOSTRE BETLEM CERÀMIC” pretenem muntar un gran betlem col·lectiu creat entre tots els participants, que formarem a partir de les peces i taulells que s'hauran elaborat i decorat als tallers del Museu durant aquesta activitat.

Als taulells de les exposicions del Museu podem trobar gran quantitat d'elements costumistes susceptibles de formar part d'un betlem: animals, cases, paisatges, construccions, instruments, oficis... Amb una passejada pel recorregut que ens proposa el Museu podrem agafar idees per ser transformades i elaborades amb tècniques ceràmiques en els tallers del Museu per obtenir les peces que conformaran El nostre betlem ceràmic.

El betlem romandrà exposat a les instal·lacions museístiques fins desprès de reis per a que tots els visitats del Museu durant les festes de Nadal puguin gaudir d'aquest experiment ceràmic.

Finalitzat el temps d'exposició, els participants podran recollir totes les peces generades.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. També a la web del Museus (www.museoazulejo.org).

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 4 de desembre i fins al dia d'abans de la  celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: el nostre betlem ceramic.pdf


[+] Ir al archivo de noticias