Noticias

TALLER FAMILIAR

El proper 2 de novembre tindrŕ lloc al Musueu del Taulell un nou taller familiar sobre l'exposició de Bosco.

L'Ajuntament d'Onda posa en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell «Manolo Safont» per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 02 DE NOVEMBRE d'11:00 a 14:00 hrs.

Aquesta vegada hem titulat l'activitat: TRANSFORMANT ELS OBJECTES. EXPOSICIÓ DE BOSCO.

Un objecte qualsevol pot tenir diferents usos i significats depenent de qui els utilitza i els mira. Un mateix objecte pot canviar el seu us i descontextualitzar-se en funció de com s'utilitza i on estiga situat. Al Museu del Taulell trobem representats en les decoracions de taulells multitud d'objectes quotidians.

En aquest ocasió, us demanem que cada família participant realitzen un cop d’ull als objectes quotidians que utilitzen mes habitualment en el seu dia a dia a casa. S'aconsella debatre a casa entre tots els membres de la família quin/s objectes consideren que són els mes utilitzats o resulten més interessants o importants per als distints membres de la família. Així al Museu, en l’exposició de Joan Bosco intentarem trobar els diversos objectes quotidians que l'autor ens proposa i reflexionar sobre el seu significat i el perquè d’aquestes representacions.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 23 d'octubre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Les famílies no empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per veure la forma de pagament.


[+] Ir al archivo de noticias