Noticias

COMENăA NOVA TEMPORADA DE TALLERS FAMILIARS

El Museu del Taulell torna a enxegar una nova temporada del projecte "Dissabtes de CerÓmica". El primer taller tractarÓ sobre la cerÓmica tradicional.

L'ajuntament d'Onda enceta un nou curs amb noves propostes educatives per a famílies al Museu del Taulell.


Amb la mateixa dinàmica que en anys anteriors, s'ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.


Recordem que un dissabte al mes, el Museu ofertarà un taller familiar que variarà la seua temàtica per a cada sessió. Els taller es publicitaran amb l'antelació necessària.


La propera i primera sessió està programada per al proper DISSABTE 5 D'OCTUBRE de 11:00 a 14:00 hrs.


Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol "TALLER D'ELABORACIÓ DE CERÀMICA TRADICIONAL” pretenem, a partir de la visita a distintes col·lección del Museu, conèixer i transmetre el procés artesanal dels nostres avantpassats que utilitzaven la ceràmica en múltiples facetes quotidianes: per cuinar, conservar aliments, menjar, per jugar, per als animals, per a les construccions... També es realitzarà un taller, sobre l'elaboració de ceràmica tradicional, emprant diferents tècniques de manipulació i modelatge del fang. Adaptant-nos sempre a la diversitat d'edats dels participants.


Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.


Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 23 de setembre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.


Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.


Nota: els participants no empadronats a Onda cal que es fiquen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.

>> Descargar fichero adjunto: taller ceramica tradicional.pdf


[+] Ir al archivo de noticias