Noticias

ACTIVITAT FAMILIAR

El Museu del Taulell torna a programar el taller familiar "Jardins de cerŕmica" per a aquest mes d'abril. Ja estem a la primavera i les flors omplin de color els nostres jardins.

L'Ajuntament d'Onda torna a posar en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 27 D'ABRIL DE 2019 d’11:00 a 14:00 hrs.

Estem ja en primavera i per això el Museu ha programat un altra vegada l'activitat “EL JARDÍ CERÀMIC”, relacionada amb aquesta estació de l'any i que consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. Ens fixarem en les col·leccions del Museu per buscar la diversa flora que ens trobem representada als taulells històrics. Aquesta recerca ens servirà per debatre sobre la sostenibilitat en el respecte cap a la natura. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar les flors, arbres i plantes que hem descobert al Museu.

Amb les peces realitzades crearem un jardí ceràmic que estarà exposat a les instal·lacions del Museu durant un temps.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964 770 873) a partir del dilluns 8 d'abril i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DIVERSITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: els participants no empadronats a Onda cal que es fiquen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.

>> Descargar fichero adjunto: el jardi de ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias