Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell programa un nou taller familiar per a aquest mes de març titulat "Sanefes i centelles. La llum en cerŕmica". Destinat a tots els membres de la família.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el proper taller del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 30 DE MARÇ d11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió, sota el títolSANEFES I CENTELLES. LA LLUM EN CERÀMICA”, es planteja una activitat multisensorial en la qual experimentem amb la llum, el color, les formes i diversos materials artístic-expressius com els retoladors de neó i la ceràmica.

Durant l'activitat experimentarem amb l’art fluorescent, la llum negra i la fotoluminiscència, prenent com a fil conductor el disseny i la geometria que ens permeten descobrir l’observació de les sanefes ceràmiques. I, finalment, plasmarem la nostra sanefa amb els colors especials de la ceràmica: els esmalts, mitjançant distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 13 de març i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: sanefes i centelles.pdf


[+] Ir al archivo de noticias