Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell posa en marxa un nou taller familiar per al mes de febrer sobre una de les festivitats més arrelades al nostre territori, el Carnestoltes.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el cinqué taller del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 23 DE FEBRER d11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió, sota el títol “CARNESTOLTES EN CERÀMICA”, es pretén apropar als participants als distints processos i tècniques ceràmiques per tal de crear la nostra pròpia obra d’art artesanal mentre que celebrem la divertida festa de Carnestoltes disfressant els personatges que apareixen als taulells de les col·leccions permanents del Museu.


L’activitat consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants, prenent com a punt de partida la temàtica d'una de les tradicions festives més arrelades al nostre territori, el Carnestoltes. Partirem de la sel·lecció individual d’un o més personatges que trobem a les peces del Museu per als qui dissenyarem les seues disfresses. Finalment, plasmarem al nostre personatge ja preparat per a la festa amb nous materials com el fang i amb una forma diferent d’aplicar el color: els esmalts. És molt recomanable que els xiquets i xiquetes participants vinguen també disfressats per a que la festa siga tot un èxit.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 13 de febrer i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: carnestoltes en ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias