Noticias

TALLER FAMILIAR

L'últim dissabte del mes de gener tindrŕ lloc al Museu del Taulell el proper taller familiar. En aquesta ocasió de les qüestions de gčnere que trobem als taulells.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el quart taller del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 26 DE GENER d11:00 a 14:00 hrs.


En aquesta ocasió, amb una nova proposta didàctica sota el títolQÜESTIONS DE GÈNERE ALS TAULELLS DEL MUSEU”, descobrirem les qüestions de gènere que trobem als taulells, fixant-nos en la presència de la figura masculina i femenina que apareix a les peces exposades de les col·leccions permanents del Museu, reflexionant sobre igualtat de gènere, trencant estereotips i fomentant una convivència igualitària entre altres conceptes. Per finalitzar, al taller de ceràmica plasmarem a les nostres creacions artístiques eixes idees d’igualtat i convivència manipulant el fang o emprant els colors especials per a la ceràmica: els esmalts.Al document adjunt i a la web del Museu (www.museoazulejo.org) podeu trobar més informació de l'activitat.

Si vos ve de gust, podeu fer difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 16 de gener i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Com és habitual, les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: genere als taulells del museu.pdf


[+] Ir al archivo de noticias