Noticias

COMENÇA TEMPORADA TALLERS FAMILIARS

El Museu del Taulell posa en marxa una nova temporada del projecte educatiu "Dissabtes de cerŕmica". Dirigit a families un dissabte al mes des d'aquest octubre.

Encetem un nou curs amb noves propostes educatives del projecte "Dissabtes de ceràmica" que l'Ajuntament d'Onda oferta per a famílies al Museu del Taulell.

Amb la mateixa dinàmica que en anys anteriors, està previst que es realitze un taller cada mes. La data, la temàtica i l'horari s'anunciaran en la suficient antelació.

Aquest primer taller de la temporada està programat per al DISSABTE 6 D'OCTUBRE de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “TÈCNIQUES TRADICIONALS D'ELABORACIÓ CERÀMICA” pretenem conèixer i transmetre el procés artesanal dels nostres avantpassats que utilitzaven la ceràmica en múltiples facetes quotidianes: per cuinar, conservar aliments, menjar, per jugar, per als animals, per a les construccions... També es realitzarà un taller, sobre l'elaboració de ceràmica tradicional, emprant diferents tècniques de manipulació i modelatge del fang.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 25 de setembre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: els participants no empadronats a Onda cal que es fiquen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.

>> Descargar fichero adjunto: ceramica tradicional valencia.pdf


[+] Ir al archivo de noticias