Noticias

TALLER FAMILIAR MAIG

El Museu del Taulell organitza un nou taller familiar emmarcat en les activitats programades per celebrar el Dia Internacional dels Museus.

L'Ajuntament d'Onda torna a posar en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 19 DE MAIG de 11:00 a 14:00 hrs.

El dia 18 de maig es celebra a tot el món el Dia Internacional dels Museus. Com cada any, per celebrar aquesta efemèride, l'ICOM, organisme que aglutina tots els museus del món, escull un lema a partir del qual, els centres museístics dissenyen i programen activitats.

El lema d'enguany és: Museus hiperconnectats. Nous enfocaments. Nous públics, reconeixent les connexions que els museus estableixen amb la comunitat, el seu paisatge cultural o el seu entorn natural. Sens dubte, les noves tecnologies permeten als museus arribar més enllà del seu públic habitual alhora que presentar les seves col·leccions d’una forma diferent i totalment innovadora, atraient noves audiències i superant les limitacions d’espai i temps.

Al Museu del Taulell, aquesta activitat a estat desenvolupada conjuntament amb l'IES Serra Espadà, que ha plantejat una mostra d'obres d'art que reflexionen sobre aquesta temàtica de la connexió entre persones i civilitzacions. A més, la instal·lació d'obres dialoga i connecta amb les exposicions permanents del Museu de forma que s'estableix aquesta hiperconnexió entre agents educatius.

La reflexió al voltant de les connexions serà per tant la temàtica sobre la que girarà l'activitat i taller familiar programat per al mes de maig.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 16 d'abril i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: els participants no empadronats a Onda cal que es fiquen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.

>> Descargar fichero adjunto: taller hiperconnexions.pdf


[+] Ir al archivo de noticias