Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell programa un nou taller familiar sobre l'exposició temporal de Joaquín Puchal.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa el segon taller de l’any del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 24 DE FEBRER d11.00 a 14.00 h

Amb el títol CARA A CARA. ELS RETRATS DE PUCHAL, coneixerem, entre d'altres trets, com els retrats serveixen per saber com són les persones, quines són les seues emocions i també com ha canviat al llarg del temps la forma de fer retrats. Finalment, al taller de ceràmica realitzarem el nostre autorretrat o el retrat d’algú a qui estimem molt, manipulant el fang o emprant els colors especials per a la ceràmica: els esmalts.

L’activitat consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants, prenent com a punt de partida el gènere artístic de retrat a través de l’exposició temporal en homenatge a Joaquín Puchal, així com altres retrats que podem trobar als taulells de les col·leccions permanents. És recomanable que porteu un telèfon mòbil.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 5 de febrer i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: taller puchal.pdf


[+] Ir al archivo de noticias