Noticias

TALLER FAMILIAR GENER

QUIN FRED FA! és el nou taller familiar programat pel Museu del Taulell per a aquest mes de gener.

Un nou any i un nou taller familiar programat per l'Ajuntament d'Onda per al proper DISSABTE 27 DE GENER de 11:00 a 14:00 hrs.

Reprenem aquest nou any amb nous projectes per al programa educatiu «Dissabtes de ceràmica» del Museu del Taulell. Com sempre, destinant-nos a tots els membres d'una mateixa família, encetem una nova edició que en aquesta ocasió consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a realitzar peces amb motius relacionats amb L'HIVERN. Sota el títol “QUIN FRED FA!” farem creacions ceràmiques que ens transportaran a aquesta estació de l'any en la que ens trobem.

Als taulells de les exposicions del Museu podem trobar gran quantitat d'elements decoratius vinculats amb el fred i per tant amb l'hivern. Aquestes decoracions ens serviran com a font d'inspiració per elaborar, en el taller de ceràmica, les nostres pròpies peces, les nostres pròpies i imaginatives creacions.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dilluns 15 de gener i fins al dia d'abans de la celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

>> Descargar fichero adjunto: quin fred fa.pdf


[+] Ir al archivo de noticias