Noticias

TALLER FAMILIAR NOVEMBER

"La memòria dels objectes" serà la temàtica del proper taller familiar al Museu del Taulell per al proper dissabte 18 de novembre.

L'Ajuntament d'Onda posa en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 18 DE NOVEMBRE d'11:00 a 14:00 hrs.

Aquesta vegada recuperem l'activitat: LA MEMÒRIA DELS OBJECTES.

Un objecte qualsevol pot tenir diferents usos i significats depenent de qui els utilitze i els mire. Un mateix objecte pot canviar el seu us i descontextualitzar-se en funció de com s'utilitza i on estiga situat. Al Museu del Taulell trobem representats en les decoracions de taulells multitud d'objectes quotidians.

En aquest ocasió, us demanem que cada família participant porte al Museu un o dos objectes quotidians que utilitzen normalment en els seu quefer diari: culleres, gots, raspalls de dents, plats, capces, llapisseres, tisores, objectes de decoració, peces de roba, joguines... (cal que siguen objectes que no importe que es manipulen i s'embruten) S'aconsella debatre a casa entre tots els membres de la família quin/s objectes els interessa portar i els puga resultar interessant o important per als distints membres de la família. Així al Museu realitzarem un recorregut on cada família intentarà trobar entre les peces exposades els seus objectes. Identificarem la funció i significat d'aquests objectes a les representacions dels taulells del Museu per després realitzar un taller de ceràmica a partir d'aquests objectes.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 2 d'octubre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Les famílies no empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per vore la forma de pagament.

>> Descargar fichero adjunto: la memoria dels objectes.pdf


[+] Ir al archivo de noticias