Noticias

TALLER FAMILIAR SETEMBRE

El Museu del Taulell inicia el curs 2017-2018 amb un nou taller familiar sobre l'obra cerŕmica d'Enric Mestre que actualment s'exposa en la sala d'exposicions temporals.

Reprenent el curs 2017-2018, l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La primera sessió d'aquest curs està programada per al DISSABTE 14 D'OCTUBRE de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “ENRIC I MANOLO” l'activitat girarà al voltant de l'actual exposició temporal del Museu sobre la ceràmica escultòrica d'Enric Mestre i sobre l'obra de l'afamat ceramista onder Manolo Safont.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. O si ho preferiu podeu trucar per telèfon al Museu del Taulell (964770873)

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics, i vos convidem a participar-hi.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 2 d'octubre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: taller enric i manolo.pdf


[+] Ir al archivo de noticias