Noticias

DISSABTE DE CERŔMICA

Amb el títol "Llegendes en Cerŕmica" el Museu del Taulell ha programat un nou taller destinat a tota la família.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 13 DE MAIG de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “LLEGENDES EN CERÀMICA” ens fixarem en les col·leccions del Museu per descobrir personatges i objectes màgics on els taulells del Museu es convertiran en l'escenari d'històries fantàstiques. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar aquests personatges i paisatges imaginaris.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 3 de maig i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: llegendes en ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias