Noticias

TALLER FAMILIAR ABRIL

Amb el títol "Jardí Cerŕmic" el Museu del Taulell reb la primavera amb una nova activitat educativa per a tota la família.

Estem ja en primavera i per això l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 8 D'ABRIL de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió repetim activitat, sota el títol “JARDÍ CERÀMIC” ens fixarem en les col·leccions del Museu per buscar la diversa flora que ens trobem representada als taulells històrics. Aquesta recerca ens servirà per debatre sobre la sostenibilitat en el respecte cap a la natura. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar les flors, arbres i plantes que hem descobert al Museu.

Amb les peces realitzades crearem un jardí ceràmic que estarà exposat a les instal·lacions del Museu durant un temps.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 29 de març i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: jardi ceramic.pdf


[+] Ir al archivo de noticias