Noticias

TALLER FAMILIAR MARÇ

El Museu del Taulell programa un nou taller familiar sobre paissatges per al porper dissabte 11 de març.

Nou taller familiar de l'Ajuntament d'Onda al Museu del Taulell «Manolo Safont» per al proper DISSABTE 11DE MARÇ d'12:00 a 14:00 hrs.

(Nota important: en aquesta ocasió el taller serà a les 12:00 i no a les 11:00 com habitualment ja que prèviament el recorregut pel Museu no serà tant ampli con en altres ocasions. Passant directament al taller)

En aquesta ocasió hem titulat l'activitat “ELS PAISATGES DEL MUSEU”.

Seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» d'adaptar-nos a tots els membres d'una mateixa família, hem dissenyat una nova activitat per conèixer i descobrir els paisatges del Museu. Al Museu trobem gran quantitat de paisatges que ens conten històries, que ens reflecteixen costums del passat però també que ens suggereixen ambientacions i decoracions diverses. La majoria d'aquests paisatges estan formats per la composició de varies peces fent un tot.

Però en aquesta ocasió centrarem l'activitat en el taller de ceràmica per fixar-nos precisament en aquest aspecte compositiu per a que els participants puguen crear els seus propis paisatges després d'haver observat els paisatges del Museu.

IMPORTANT, demanem que cada família porte de casa cartrons rígids o una caixa per endur-se les peces elaborades amb fang sense perill de que es trenquen.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. També a la web del Museus (www.museoazulejo.org).

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimarts 28 de febrer i fins al dia d'abans de la celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: paisatges del museu.pdf


[+] Ir al archivo de noticias