Noticias

TALLER FAMILIAR FEBRER

El Museu del Taulell programa un nou taller per al proper 18 de febrer coincidint amb l'exposició temporal "Noves adquisicions 2016"

Nou taller familiar de l'Ajuntament d'Onda al Museu del Taulell «Manolo Safont» per al proper DISSABTE 18 DE FEBRER d'11:00 a 14:00 hrs.

En aquesta ocasió hem titulat l'activitat “FEM UN MUSEU”.

Seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» d'adaptar-nos a tots els membres d'una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en conèixer les funcions del Museu i com arriben i el recorregut que segueixen les peces que custodia. I com no podia ser d'un altra manera, al taller del Museu, els participants dissenyaran i elaboraran les seves pròpies creacions ceràmiques per al seu museu fictici.

El títol «Fem un museu» respon a que l'activitat coincideix amb l'exposició temporal «Noves adquisicions del Museu 2016» on es mostren les donacions i ingressos de materials amb que el Museu ha engrandit les seves col·leccions durant el 2016.

És per tant una ocasió immillorable per explicar els processos i passos que segueix una peça des de que entra al museu fins que és exposada. A través dels materials exposats, cada família podrà dissenyar la seva pròpia exposició fictícia fins elaborar les peces finals que la composaran.

IMPORTANT, demanem que cada família porte de casa cartrons rígids per endur-se les peces elaborades amb fang sense perill de que es trenquen.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. També a la web del Museus (www.museoazulejo.org).

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 11 de gener i fins al dia d'abans de la celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: fem un museu.pdf


[+] Ir al archivo de noticias