Noticias

TALLER FAMILIAR

Coincidint amb la festivitat de Sant Antoni, "Animals en taulells" és el títol del proper taller familiar organitzat pel Museu del Tualell "Manolo Safont"

Amb el començament del nou any l'Ajuntament d'Onda reprèn els seus tallers familiars al Museu del Taulell «Manolo Safont» el proper DISSABTE 21 DE GENER de 11:00 a 14:00 hrs.

Sota el títol “ANIMALS EN TAULELLS” i seguint amb la intencionalitat del projecte «Dissabtes de ceràmica» destinat a tots els membres d'una mateixa família, hem dissenyat una activitat que consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per realitzar peces i taulells amb motius de temàtica animals.

En aquests dies a moltes poblacions de la província de Castelló i també a Onda, se celebra la festivitat de Sant Antoni del Porquet, patró dels animals. I al Museu comptem a una extensa i variada col·lecció de taulells i peces ceràmiques on el animals prenen protagonisme. Amb aquesta excusa els participants podran novament gaudir d'aquesta riquesa decorativa i conèixer algunes històries divertides que ens proporcionen. Com sempre a l'aula didàctica, i inspirats per les imatges sobre el món animal del Museu, podrem experimentar i crear en ceràmica les nostres pròpies peces i taulells.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat. També a la web del Museus (www.museoazulejo.org).

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir del dimecres 11 de gener i fins al dia d'abans de la celebració de l'activitat i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: taller familiar animals en taulells.pdf


[+] Ir al archivo de noticias