Noticias

REUNIÓ AVALEM

L'Associació Valenciana d'Educadors de Museus (AVALEM) tria Onda i el Museu del Taulell “Manolo Safont” per celebrar una de les seves reunions d'associats.

L'Associació AVALEM que se va constituir ara fa ja 4 anys, va nàixer amb el propòsit d'agrupar a professionals de diferents especialitats al voltant de la necessitat i importància d'educar en l'art i en el patrimoni, ja siga mitjançant museus, l'ensenyament reglat, associacions o organitzacions privades. Buscant fomentar i recolzar la imatge de l'educador de museus i impulsar la formació tant teòrica com pràctica dels professionals d'aquest camp.

Fins ara, la seva intensa activitat s'ha desenvolupat principalment a la ciutat de València, però ara amb la seua consolidació i la creació del grup de treball AVALEM CASTELLÓ, comença una nova etapa d'expansió de les seves activitats cap a la resta de la Comunitat.

Per tal d'anar configurant una programació d'activitats precisament a Castelló, per primera vegada, aquest passat dissabte un grup d'associats es van desplaçar des de València i la resta de la província per reunir-se a Onda.

Pel matí, els participants a la reunió juntament amb alguns familiars han tingut l'oportunitat d'observar en directe l'activitat educativa «Descobrir els taulells» que en aquesta ocasió el Museu del Taulell a ofert a l'escoleta local Sol Solet. Tot seguint s'han desplaçat a un restaurant cèntric de la ciutat per dinar i on han pogut conèixer part del centre històric de la localitat.

Finalment, novament al Museu del Taulell, han celebrat la reunió programada en la que s'ha acordat iniciar el disseny de jornades formatives i de reflexió en la província de Castelló i començant per Onda, per fomentar el debat sobre l'educació en museus i patrimoni, així com per donar a conèixer l'associació entre els professionals de l'àrea que puguen estar interessats.

Per trobar més informació d'AVALEM visiteu: avalem.wordpress.com o facebook.com/AVALEM


[+] Ir al archivo de noticias