Noticias

TALLER FAMILIAR

El pintor de taulells Vicent Insa Gallego, visita el taller familiar que sobre la seva obra ha realitzat el Museu del taulell.

Aquest diumenge ha tingut lloc al Museu del Taulell "Manolo Safont" un nou taller familiar. Novament hem pogut gaudir d'un matí entranyable i molt divertit. En aquesta ocasió amb una activitat que a girat al voltant de l'exposició temporal que actualment alberga el Museu. Es tracta d'una exposició-homenatge a l'artista d'Onda i pintor de taulells Vicent Insa Gallego. La mostra recull un ampli ventall de temàtiques que l'artista ha anat desenvolupant al llarg de la seva carrera com a pintor ceràmic.

Un total de 22 persones entre xiquets i adults, acompanyades per les ceramistes  i educadors del Museu, han pogut gaudir d'una visita a l'exposició i d'un taller de pintura de taulells en el que, a l'igual que feia Vicent Insa, han interpretat fotografies de paissatges d'Onda i bodegons. També han pogut conèixer la tècnica de "plumilla" que tant ha caracteritzat a aquest pintor.

Però el més interessant ha estat que els participants han pogut conèixer, xarrar i compartir l'experiència amb el propi artista, que ens ha acompanyat en tot el recorregut de l'exposició i en el taller, aportant-nos coneixements, vivències i fins i tot alguna demostració.

Des del museu agraïm especialment la seva participació i implicació.


[+] Ir al archivo de noticias