Noticias

TALLER FAMILIAR

Un nou taller familiar sobre cerŕmica tradicional tindrŕ lloc al Museu del Taulell "Manolo Safont" el proper dissabte 8 d'octubre.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 8 D'OCTUBRE de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “TÈCNIQUES TRADICIONALS D'ELABORACIÓ CERÀMICA” es preten conèixer i transmetre el procés artesanal dels nostres avantpassats que utilitzaven la ceràmica en múltiples facetes quotidianes: per cuinar, conservar aliments, menjar, per jugar, per als animals, per a les construccions... També es realitzarà un taller, sobre l'elaboració de ceràmica tradicional, emprant diferents tècniques de manipulació i modelatge del fang.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimecres 28 de setembre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: taller ceramica tradicional.pdf


[+] Ir al archivo de noticias