Noticias

NOU TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell posa en marxa un nou taller familiar per al dissabte 18 de juny sota el títol "Llegendes en cerŕmica"

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 18 DE JUNY de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “LLEGENDES EN CERÀMICA” ens fixarem en les col·leccions del Museu per descobrir personatges i objectes màgics on els taulells del Museu es convertiran en l'escenari d'històries fantàstiques. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar aquests personatges i paisatges imaginaris.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dijous 9 de juny i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: llegendes en ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias