Noticias

TALLER FAMILIAR

Nou taller familiar sobre arquitectures en cerŕmica al Museu del Taulell "Manolo Safont" per al proper dissabte 14 de maig.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 14 DE MAIG de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol “ARQUITECTURES EN CERÀMICA” ens fixarem en les col·leccions del Museu per buscar les diverses construccions arquitectòniques representades als taulells històrics. Aquesta recerca ens servirà per reflexionar sobre la diversitat d'elements arquitectònics que al llarg de la història ens acompanyen. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar aquestes construccions arquitectòniques

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dimarts 3 de maig i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

>> Descargar fichero adjunto: arquitectures en ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias