Noticias

NOU TALLER FAMILIAR

Sota el títol "La memňria dels objectes" el Museu del Taulell ha programat un nou taller familiar per al proper dissabte 12 de març.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa "Dissabtes de Ceràmica". Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 12 DE MARÇ de 11:00 a 14:00 hrs.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques adaptant-nos a les edats de tots els participants.

En aquesta ocasió, sota el títol "La memòria dels objectes" ens fixarem en els col·leccions del Museu per buscar entre els taulells històrics, objectes que ens recorden a alguns objectes quotidians que utilitzem a casa amb normalitat per veure quines altres funcions poden adquirir o quina evolució han sofrit.

Les families que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns dia 8 de febrer i fins al dia d'abans de la seva celebració o fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà la llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR. per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA. Les sessions restants s'aniràn publicitant amb l'antenlació necessària.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del Museu (www.museoazulejo.org) o trucant per telèfon al 964770873.

>> Descargar fichero adjunto: la memoria dels objectes.pdf


[+] Ir al archivo de noticias