Noticias

DISSABTES DE CERŔMICA

El Museu programa un nou taller familiar amb el títol "Animals en taulells" per al proper dissabte 20 de febrer.

El Museu del Taulell posa en marxa un nou taller familiar dins el programa educatiu "Dissabtes de ceràmica".


“Dissabtes de ceràmica” és una iniciativa de l'Ajuntament d'Onda que consisteix en tallers ceràmics per a famílies al Museu del Taulell alguns dissabtes al matí. Continuant amb una de les funcions principals del centre museístic, la difusió i educació entre els més petits, i amb el propòsit d'apropar el Museu a un públic divers, s'han programat activitats didàctiques en les que puguin participar tots els membres d'una mateixa família.


Els tallers es desenvolupen alguns dissabtes al matí, un al mes, de les 11:00 a les 14:00 hores, amb l'objectiu que les famílies puguin aprendre junts i gaudir d'una manera diferent.


Per al primer trimestre de 2016, i continuant amb la programació de l'últim trimestre de 2015, s'han programat tres sessions diferenciades, una per cada mes (febrer, març i abril), en què els participants podran experimentar i conèixer diferents tècniques d'elaboració i decoració ceràmiques mitjançant el treball col·laboratiu entre tots els membres de la família i a partir de continguts relacionats amb les col·leccions del Museu i les seves exposicions temporals.


· Propera sessió: 20 de febrer


«ANIMALS EN TAULELLS»


La sessió consistirà en aproximar-nos, mitjançant l'observació, el debat i la manipulació pràctica, a les representacions històriques en taulells i a diferents tècniques d'elaboració ceràmica amb el motiu “animals” com a nexe comú de l'activitat.

Podeu trobar més informació en el document adjunt.

>> Descargar fichero adjunto: taller familiar animals en taulells.pdf


[+] Ir al archivo de noticias