Noticias

DISSABTES DE CERŔMICA

Nou taller familiar sobre cerŕmica de Nadal organitzat pel Museu del Taulell "Manolo Safont"

L'Ajuntement d'Onda ha posat en marxa un nou taller del programa educatiu "Dissabtes de Ceràmica". Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La propera sessió està programada per al DISSABTE 19 DE DESEMBRE de 11:00 a 14:00 hores.

Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmique adaptant-nos a les edats de tots els participants. En aquesta ocasió, sota el títol "Ceràmica de Nadal" ens fixarem en les col·leccions del Museu per buscar elements i /o imatges que podriem utilizar en un pecebre. Tot seguit realitzarem un taller de ceràmica on podrem conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals de l'elaboració ceràmica que ens ajuden a reinterpretar les imatges trobades a les exposicions del Museu.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Les families que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell (964770873) a partir de dimecres que ve, dia 8 de desembre i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 euros per participant siga adult o xiquet,  sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Les properes sessions s'aniran publicitant amb l'antelació necessària.

>> Descargar fichero adjunto: taller familiar ceramica de nadal.pdf


[+] Ir al archivo de noticias