Noticias

TALLER FAMILIAR

Nou taller familiar per al dissabte 20 de juny al Museu del Taulell.

 

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa al Museu un nou taller familiar del programa “Dissabtes de ceràmica”.


Sota el títol LA MEMÒRIA DELS OBJECTES, consistirà en un taller d'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques per a tots els membres de la família.


La sessió està programada per al proper DISSABTE 20 DE JUNY de 11:00 a 14:00 hores.


Ens aproximarem a la col·lecció de taulells del Museu a través de l'observació i reflexió sobre els distints usos d'alguns objectes quotidians que apareixen representats als taulells.


Acabant com sempre en un taller interpretatiu de ceràmica sobre aquests objectes. En aquesta ocasió, cal que cada família porte de casa un o dos objectes quotidians com culleres, gots, pintes, raspalls de dents, botelles, plats, llapisseres, tornavís, martell... Han de ser objectes que s'utilitzen amb freqüència de forma quotidiana. És molt interessant i important que els xiquets i xiquetes participen en l'elecció dels objectes.


Nota. Els objectes han de ser susceptibles de ser manipulats afegint trossos de fang per crear objectes nous.


Les famílies que vulguen participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.


Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUROS per participant, siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB ALGUNA DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA. La taxa es farà efectiva al mateix Museu abans de començar l'activitat.


Podeu trobar més informació en el document adjunt i trucant per telèfon al Museu del Taulell (964770873).


 

>> Descargar fichero adjunto: la memoria dels objectes.pdf


[+] Ir al archivo de noticias