Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell posa en marxa un nou taller familiar que s'emmarca dintre de les activitats programades per a la celebració del Dia Internacional dels Museus.

Programa: DISSABTES DE CERÀMICA AL MUSEU DEL TAULELL


Títol activitat: JARDINS CERÁMICS


Destinataris: Taller familiar

Dates: 16 de maig

Horari: d'11:00 a 14:00 h

Número màxim de participants: 40 per torn, comptant adults i xiquets.

Preu: 3 € per persona. Gratuït per a menors de 4 anys, discapacitats i empadronats a Onda.


Activitat emmarcada dintre de les activitats dissenyades pel Museu del Taulell per a la celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig)


Tots els anys per a celebrar el Dia Internacional del Museus (DIM), l'ICOM, institució que agrupa tots els museus del món, tria un lema a partir del qual els museus que ho desitgen programen actes o activitats. El lema per a l'edició de 2015 és: Museus per a una societat sostenible.


Per això i aprofitant que estem a l'estació de la primavera, al Museu del Taulell vol sumar-se a aquesta celebració elaborant un jardí ceràmic per recordar-nos la importància de desenvolupar una transformació de la natura sostenible. La ceràmica és un clar exemple de la transformació de productes naturals en productes artificials creats per l'home i les flors i les plantes que trobem a la natura són essencials per a la nostra supervivència. Un jardí amb flors i plantes fetes en ceràmica i el debat sobre una societat més sostenible a partir dels taulells del Museus ens serviran per a commemorar aquest Dia.


A més d'aquest taller familiar el Museu també prepara per al DIM l'exposició Barro.es – Cerámica tradicional y creativa de las ciudades cerámicas españolas, amenitzada per un duet de música clàssica.

Podeu trobar més informació al document adjunt o trucant per telèfon al Museu.

Matrícula a partir del dimarts 5 de maig.

>> Descargar fichero adjunto: jardins de ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias