Noticias

TALLER FAMILIAR

L'Ajuntament d'Onda programa un nou taller familiar al Museu del Taulell que s'emmarca dintre de les activitats de la 4a Setmana Cultural.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller familar del programa "Dissabtes de ceràmica", que consistirà en un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al proper DISSABTE 18 D'ABRIL de 11:00 a 14:00 hrs.
Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques. En aquesta ocasió ens fixarem en l'obra artística del ceramista Manolo Safont, que ens mostra la transició de l'estil figuratiu a l'estil abstracte.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del DIMECRES DIA 8 D'ABRIL i fins al dia d'abans de la seva celebració i fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA. Les sessions restants s'aniran publicitant amb l'antelació necessària.

Telèfon del Museu: 964770873.

>> Descargar fichero adjunto: figuracio abstraccio.pdf


[+] Ir al archivo de noticias