Noticias

TALLER FAMILIAR

El Museu del Taulell organitza un nou taller familiar a partir de l'exposició temporal "L'ESCAL a Onda".

 

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller familiar del programa “Dissabtes de Ceràmica”, que consistirà en un taller de ceràmica al Museu per a tots els membres de la família.


La sessió està programada per al proper DISSABTE 21 DE MARÇ de 11:00 a 14:00 hrs.


Consistirà en l'aproximació a distints processos i tècniques ceràmiques. En aquesta ocasió ens fixarem en l'exposició temporal “L'ESCAL a Onda”, que ens mostra els treballs dels alumnes de l'Escola Superior de Ceràmica de l'Alcora, recollint una gran varietat de possibilitats artístiques que ens ofereix la ceràmica.


Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museus del Taulell a partir del proper dilluns 9 de març i fins al dia d'abans de la seva celebració o fins arribar al límit de 40 places, llavors s'obrirà llista d'espera.


Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 € per participant, siga adult o xiquet, sent GRATUIT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.


Les properes sessions s'aniran publicitant amb l'antelació necessària. Podeu trobar més informació al document adjunt o trucant per telèfon al Museu (964770873).

  

>> Descargar fichero adjunto: ciutats art ceramica.pdf


[+] Ir al archivo de noticias