Noticias

ESTIU DE CERĀMICA

Per setena ediciķ consecutiva el Museu del Taulell posa en marxa l'activitat didāctic "Un estiu de cerāmica"

El Museu del Taulell “Manolo Safont” d'Onda ha programat, per setena edició consecutiva, i sota el format d'escola d'estiu, una sèrie d'activitats didàctiques que compleixen aquesta missió divulgativa i que s'apleguen amb el nom “Un estiu de ceràmica” per als mesos de juliol i agost.

A través del joc, tallers experimentals, excursions o visites guiades, i amb la premissa de l'aprenentatge significatiu, és a dir, que l'alumne adquirisca coneixements a través dels seus propis descobriments, es tracta de tot un seguit d'activitats relacionades entre si.

Els destinataris són xiquetes i xiquets entre 4 i 12 anys.

·Cada alumne es podrà matricular en un dels tres torns programats: Primer torn: del 18 al 22 i del 25 al 29 de juliol (tots inclosos), segon torn: de l'1 al 5 i del 8 al 12 d'agost (tots inclosos), i tercer torn: del 16 al 19 i del 22 al 26 d'agost (tots inclosos).

L' horari és de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h. Hi ha disponibles 30 places per cada torn. El preu és de 75 € per alumne i torn, que s'abonaran en efectiu en el moment de fer la reserva al Museu. Les dates d'inscripció són des del dimecres 1 de juny fins el divendres 15 de juliol o fins que es completen les places.

L'horari d'informació i inscripcions és de dimarts a divendres de 8.30 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h al mateix Museu (carrer de París, s7n.) o al telèfon 964770873. El Museu disposa de fulls d'inscripció i de la programació completa de les activitats.

Podeu trobar més informació en l'apartat de programes educatius d'aquesta web.


[+] Ir al archivo de noticias